Bommetje vol: lancering van de Prison Workout op Healthy Fest

Volgend weekend (21, 22 & 23 juni) zal House of Workouts voor de derde keer aanwezig zijn op Healthy Fest 2019 en wij hebben er super veel zin in! Ben jij er ook bij?

De workouts

Wij hebben speciaal voor Healthy Fest een heleboel verschillende workouts voor jullie in elkaar gezet, zodat wij er samen een groot feest van kunnen maken. Wij trappen het weekend af met de lancering van … de Prison Workout! Dit is de eerste keer dat deze workout gegeven zal worden en dat belooft veel goeds, de workout zit namelijk al bommetje vol: 200 man heeft zich aangemeld!

Wij gaan er samen met jou en alle andere enthousiaste deelnemers keihard tegenaan en gaan dit toffe weekend gelijk goed beginnen! 💪🏼

Wil je alvast een kleine sfeerimpressie van wat jou te wachten staat? Check het filmpje hieronder!

Volg @prison_workout op Instagram en be the first to know!

Wil je weten welke workouts wij nog meer zullen gaan geven op Healthy Fest? Check het programma hier op de website van Healthy Fest en scroll naar de programma’s van House of Workouts. We zien je daar!